Най-тежката мярка му е наложена заради обида към полицай в столичен

...
Най-тежката мярка му е наложена заради обида към полицай в столичен
Коментари Харесай

Насилникът на жени от Хаджи Димитър остава в ареста, този път за обида към полицай

Най-тежката мярка му е наложена поради засегнатост към полицай в столичен хотел на 23 март в столицата. За това действие 47-годишният мъж беше притеглен към наказателна отговорност за хулигански прояви.

Тогава от обвиняването оповестиха, че е " оказал гневна опозиция при опитите да бъде арестуван от полицейските чиновници и е буйствал ".

Името на Гигов се завъртя в общественото пространство през януари, когато беше упрекнат, че е пребил и изхвърлил гола и боса украинка в столичния квартал " Хаджи Димитър ". 

Бившият водач на МВР-болница беше към този момент наказан за побоя на дамата, на която нанесе лека телесна щета. 

Обвиняемият има висящи правосъдни производства. При задържането му през март, мярката за арест поради побоя над украинската гражданка към този момент е била изтекла - насилието над нея бе осъществено през януари.

Снимка: Булфото

До момента се знае за още няколко дами, станали жертва на принуждение от негова страна.

Снимка: Булфото

Гигов е престъпно проявен - за нанасяне на телесна щета в изискванията на домашно принуждение през 2021 година, кражба през 2022 година и шофиране след приложимост на опиати отново през 2022 година, а по данни на прокуратурата от 2020 до 2023 година има общо 10 сигнала против Гигов.

Снимка: Булфото
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР